Torsk med løk, hvitløk, hakkede tomater og kokte poteter

Jeg lagde denne retten for flere år siden for jeg ville lage fisk med mer smak, og noe annet enn det jeg vanligvis lagde. Denne falt i smak hos min Kjære så da hadde jeg et alternativ når jeg ville ha torsk eller sei. 


2 porsjoner

1 - 2 løk, hakkes (jeg bruker ofte 1 løk og 2 sjalottløk)
2 - 3 hvitløkfedd, finhakket

Ha litt olivenolje i stekepannen ha løk i stekepannen, la det stå på svak varme til løken har blitt myk

1 boks grovhakkede tomater has over løken

Bland godt og la det putre litt på platen

Smak til med; 
Salt og pepper
Jeg har også litt basilikum eller timian

Tilsett torskefileter, jeg regner ca 400 gram til to personer

Krydre med salt,pepper, og timian eller basilikum

La fisken trekke under lokk

 Kokes/ trekkes på svak varme i 25 - 30 min, snu fisken etter ca 10 min

Serveres med kokte poteter