Etter mange mislykkede forsøk på å lage gode tapas boller endte jeg opp med denne oppskriften. Det var en miks og blanding av flere forskjellige oppskrifter, og som vanlig ble det med min vri. Resultatet ble til slutt tapas bollene i denne oppskriften, de har en god smak, de er godt krydret og de blir ikke tørre. Tilbakemeldingen på Tapas bollene som jeg har servert ved ulike anledninger har vært bra. Denne oppskriften har jeg vært tro mot etter at jeg syntes jeg endelig klart å lage gode tapasboller.
Bland sammen;
400 gr karbonadedeig / kjøttdeig1 ts salt
1/2 ts pepper
1 egg
Ha i kjøkkenmaskin;
100 gr chorizopølse
1 - 1/2 dl fetaost2 fedd hvitløk
1 rød chilli
2 ss frisk basilikum
Bland det godt, bruk litt av oljen fra fetaosten
Bland karbonadedeigen og blandingen fra kjøkkenmaskinen sammen
Rull små runde boller, jeg ruller alle ferdig før jeg steker de
Stekes i olje
Kan lages dagen før de skal brukes, varmes opp igjen
Her er noen tapas retter jeg har lagd når vi er to eller fler
Tapasboller, tomatsalsa, kylling, stekt fetaost,oliven,salat med tomat, fetaost, løk og basilikum, aïoli og speskeskinke
Tapasboller, aïoli, salat med tomat, mozzarella, løk og basilikum,
tzatziki, kvitlin geitost, grønnsaks moussaka
Tapasboller, aïoli, kvitlin geitost, spekeskinke,
salat med tomat, mozzarella og basilikum, tzatziki