Pasta med oksekjøtt og peppersaus

Denne retten begynte jeg å lager for mange år siden, det var etter at vi hadde vært på en Italiensk restaurant, og spist noe tilsvarende denne måten å lage den på.  Jeg syntes den smakte godt og det ble en annen vri på pastaen. 
2 personer

ca 100 - 150 gram okse ytre

Del kjøttet i strimler og stek det i en panne med litt smøre eller olje

Ha i; 
2 - 3 sjampinjonger, i skiver eller biter
1 - 2  gul løk eller 2 sjalottløk, hakket
1 - 2 fedd hvitløk, finhakket ( kan droppes)

Bland alt sammen
Peppersaus
2.5 dl fløte. Kremfløte om jeg har, hvis ikke matfløte, eller blanding av begge
2 ts soyasaus
1/2  - 1 ss grovknust pepper
1/4 ts salt ( kan droppes, soya sausen er ganske salt)
Enten så blander du kjøtt, sjampinjong og løken i sausen, eller du tar pastaen på asjetten, tar over saus og så kjøttet. Jeg bytter på og har gjort begge deler. 
Kok valgfri pasta som beskrevet på pakken, jeg regner ca 100 gram per person
Jeg har på Parmesan over pastaen 
Serveres med revet Parmesan og litt timian eller basilikum 
Her med spagetti 
 Her med linguine
Jeg liker salat ved siden av, her har jeg brukt nykål og balsamico oljedressing over