Jeg er veldig glad i ulike typer tilbehør, og denne oppskriften fikk jeg av ei venninne for noen år siden. Jeg syntes den var kjempegod, og lagd den mange ganger. Noen ganger kun til to, da halverer jeg oppskriften. Eller jeg lager flere porsjoner når jeg skal ha koldtbord eller annet. Som regel lager jeg denne retten når vi skal ha reker og spekemat, men den smaker også godt på brødskiva med annet pålegg.
4 personer
1 pk majones
1/2 - 3/4 beger Crème Fraîche
Før brukte jeg 3 ss Crème Fraîche og 1 1/2 pk majones.
Ha i;
1 rødløk, finhakket
Rør godt
Rør godt
Avkjøl eggene godt, de er lettere å dele når de er kalde. Du kan bruke egg deler, del egget så snur du det og deler en gang til.
Smak til med salt og pepper
Bland godt
Sett eggsalaten kaldt en times tid før servering. Kan lages dagen i forveien om du skal ha det til koldtbord eller annet.