Dette lager jeg sjelden, men noen ganger er det greit å lage noe som går litt fortere enn pizza. Siden det går an å kjøpe ferdig pizza bunner, blir det gjerne det alternativet fremfor å bruke pitabrød når det skal gå litt fort. Men dette er også en helt greit måte å lage små pizza, eller hurtigpizza
Pitabrød , delt i to
Her er det bare å bruke det du vanligvis bruker på pizza, en av mine favoritter er ;
Grønn pesto
Seranoskinke
Sjampinjong
Løk
Gulost
Tomat
Mozzarella
Kverna pepper
Legg pitabrødene over på brett med aluminiumfolie som er smurt med olivenolje. Stek ved ca 200 - 220 grader i 5 - 10 min.
Jeg serverer med hvitløkdressing, ny kverna pepper og gjerne ruccola
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.