Pizza med grønn pesto og seranoskinke

For en del år tilbake var vi å spiste et sted de lagde Italiensk pizza i steinovn. Da prøvde jeg for første gang pizza med grønn pesto. Jeg syntes det smakte så godt, og det ble noe helt annet enn annen pizza jeg hadde smakt. Måtte forsøke å lage tilsvarende hjemme, og dette er hvordan jeg lager pizza med grønn pesto. 

3 - 4 personer

Pizzabunn;
1/2 liter lunket vann
1/2 pakke gjær
ca 1 liter hvetemel
2 ts salt
1- 2 ss olivenolje

Bland alle ingrediensene sammen, kjevl deigen tynn.
Legg den over på brett med aluminiumfolie smurt med olivenolje

Fyll :
Pesto
Seranoskinke
Løk


Gulost

Sjampinjong
Tomat

Bacon (kan droppe bacon) 
Mozzarella
Kverna pepper

Stekes i ovnen på høy temperatur ca 225 grader i 10 - 15 minutter. Sett på undervarme hvis ikke bunnen er godt nok stekt. Med oljen får du en sprø fin bunn 

Jeg server denne pizzaen med ruccola (om jeg har), hvitløkdressing og nykverna pepper