Jeg bruker en del kyllingfilet for det er lettvint og godt. Jeg varierer med tilbehør og bruker mye det jeg har. Det er så mye som passer til kylling av salater, sauser og forskjellige typer poteter.
2 personer1 - 2 kyllingfilet per person
Jeg tørker kyllingfiletene og krydret med grillkrydder (mye)
Stek kyllingfileten i stekepannen på middels varme, og la de ligge under lokk til de er gjennomstekte
( her er oppskrift på fremgangsmåte; Kyllingfilet med sjampinjong .....)
Båtpoteter; (oppskrift her; Stekte båtpoter)
4 - 6 poteter, i båter
Ha olje og smør i en panne, på middels varme
Ha i;
3 fedd hvitløk, finhakket
1 chili, hakket
La det bli gyllent og mykt
Ha i potetene , stekes i ca 25 minutter på middels varme. Snu potetene innimellom
Chilisaus dressing;
1/4 beger Crème Fraîche
1 - 2 ss sweet chilisaus
Smak til
Server kyllingen med båtpoteter, salat og saus/ dressing.