Når jeg kjøper biffkjøtt (skjer ikke så ofte) bytter jeg på hva jeg lager. Noen ganger blir det biff eller pepperstek, noen ganger pastaretter eller andre ganger som her biffsnadder. Når jeg lager biffsnadder og ikke har planlagt på forhånd, bruker jeg det jeg har av grønnsaker som passer. Har jeg ikke bearnaisesaus, lager jeg enten peppersaus, saus med sjalottløk og sjampinjong eller annet som jeg syntes smaker til den retten jeg lager.
2 personer
ca 250 gram kjøtt, jeg har brukt ytrefilet. Den senere tiden har jeg brukt mindre kjøtt en tidligere i en del retter, noe jeg gjorde her, men det ble nok kjøtt til oss to.
Del kjøttet i terninger/ skiver og stek de i middels til sterk varme i pannen
Når det har blitt gyllent tilsett, skru ned platen og tilsett;
1/2 - 1 chili, i biter
1/2 hvitløk, hakket (jeg har byttet ut hvitløkfedd med Kinesisk hvitløk/ hodehvitløk, og siden jeg bruker mye hvitløk kommer jeg til å bruke denne, da smaken var god og den er mye enklere å kutte enn fedd )
La dette stå på middels varme, mens du kutter opp det andre, her har jeg brukt;
1 gul løk, i biter
4 sjampinjonger, i biter
Ha det i pannen, og rør godt sammen med det andre
Krydre med salt og pepper
La det stå på svak varme til det er klart til servering
Når jeg lager biffsnadder, lager jeg poteter og saus først, når dette nesten er ferdig har jeg biffen og grønnsakene i panne, for det tar ca 10 minutter å gjøre ferdig denne biffsnadderen.
Serveres med poteter, saus og salat
Her har jeg brukt (oppskrifter);