Biff snadder à la Lillian

Biffsnadder har jeg lagd med jevne mellomrom opp igjennom årene, før lagde jeg mer tradisjonell som den blir servert ute. Etterhvert begynte jeg å lage litt mer med at jeg bruker det jeg har og det som passer til.


2 personer

3 hvitløkfedd, finhakket
1 rød chili (kan droppe chili ), ta ut frøene av chili og del den i små biter

Ha olje i en panne og stek hvitløk og chili på middels til høy varme, pass på så den ikke svir seg.
Ta det ut av pannen (hvis du vil bruke det kan du enten beholde det i pannen,  eller tilsette det mot slutten)

ca 300 gram biffkjøtt, jeg bruker ytrefilet av okse
Deles i strimler og stekes i oljen
Krydre med grillkrydder

1  - 2 gule løk, hakket
1  rød løk, hakket  ( eller annen løk )

4- 5 Sjampinjong deles i båter has i pannen (Bruk gjerne annen sopp også)

1/2  brokkoli deles i buketter og has i pannen

Salt og pepper

Du kan også bruke andre grønnsaker, eller blande og bruker rester av det du har.

La alt stå å godtgjøre seg

Serveres med valgfrie poteter og bearnaisesaus

Her er båtpoteter med timian, kverna  salt, pepper og hvitløk stekt i ovnen