Biffsnadder har jeg lagd med jevne mellomrom opp igjennom årene, før lagde jeg mer tradisjonell som den blir servert ute. Etterhvert begynte jeg å lage litt mer med at jeg bruker det jeg har og det som passer til.
3 hvitløkfedd, finhakket
1 rød chili (kan droppe chili ), ta ut frøene av chili og del den i små biter
Ha olje i en panne og stek hvitløk og chili på middels til høy varme, pass på så den ikke svir seg.
Ta det ut av pannen (hvis du vil bruke det kan du enten beholde det i pannen, eller tilsette det mot slutten)
Deles i strimler og stekes i oljen
Krydre med grillkrydder
1 rød løk, hakket ( eller annen løk )
1/2 brokkoli deles i buketter og has i pannen
Salt og pepper
Du kan også bruke andre grønnsaker, eller blande og bruker rester av det du har.
La alt stå å godtgjøre seg
Serveres med valgfrie poteter og bearnaisesaus
Her er båtpoteter med timian, kverna salt, pepper og hvitløk stekt i ovnen